4 maart 2008

Creëer-je-eigen-wereld-show

Sinds kort ben ik schrijfster. Natuurlijk ben ik dat al langer, getuige dit blog, maar er is meer. Nu schrijf ik professioneel, voor geld. Iemand betaalt mij om te schrijven. Lucky me.
Niet dat er veel verschilt met onbetaald schrijven, het schrijven gebeurt op dezelfde manier, maar er komt geld binnen voor mijn creaties. Mijn tijd is volledig voor de letteren nu.

Samen met mijn lief is het ook zo gezellig. Ik schrijf, zij schildert. Ik zit boven, zij beneden. We werken de hele dag door, af en toe stoppen we om een beetje te kussen. En om te eten. Zij oppert een naam voor in mijn verhaal, ik suggereer een kleur voor haar doek. Continu creatief. Altijd ambitieus. Levendig liefhebben. En ondertussen creëren we beiden nieuwe werelden.

Want dat is wat ik doe. Ik schrijf en creëer dingen die er niet zijn, die enkel zijn in mijn fantasie. Ik kan bedenken wat ik wil en floeps het is er. Het is de creëer-je-eigen-wereld-show. Alles wat ik wil, maak ik zelf. En wil nu net het on-toevallige toeval, dat dat in het leven altijd zo is. Bedenk iets, creëer het, maak je eigen wereld. Niets anders is het dan wat ik doe, woorden op papier zetten en dingen bedenken. Neem je droom, zet hem op papier, geloof erin, en realiseer hem. Creëer-je-eigen-wereld-show.